Beowebnet

najbolji hosting na Balkanu

24/7 prodaja & podrška hostinga
Individualni pristup ka klijentu
Najbolja hosting opcija
Jezik:

Početna > Baza znanja > Sadržaj i softver: > Šta NIJE dozvoljeno postavljati na Beowebnet-u?


Šta NIJE dozvoljeno postavljati na Beowebnet-u?
- Strogo je zabranjeno objavljivanje sadržaja tipa dečije pornografije (Child Porn) u svim ispoljavanjima, Zoo, Bestality, Farm, provocirajući nasilje, kockanje (gambling), ksenofobije.

- Strogo je zabranjeno objavljivanje i distribucija zlonamernog softvera (Malvare) na svim vrstama usluga.

- Strogo je zabranjeno objavljivanje bilo kakvih .exe fajlova na virtuelnom hostingu. Ovi fajlovi će biti izbrisani bez upozorenja.

- Strogo zabranjeno slanje masovnih neželjenih e-mail poruka – SPAM (Mass mailing). Masovno slanje se podrazumeva kao slanje poruka više primaocima tako i višekratno slanja samo jednom primaocu u kratkom vremenskom periodu.

- Strogo su zabranjeni bilo koji neovlašćeni apeli ka stranim serverima (Hacking).

- Zabranjeno je objavljivanje nelegalnog materijala, lažnih informacija i materijala uvredjive prirode, narušavaćih prava trećih lica, autorskih prava i prava intelektualne svojine.

- Korisnicima virtuelnog hostinga zabranjeno stvarati opterećenje na server više od 10% u vremenskom periodu više od 10 minuta, namerno prelaziti svoju kvotu diska, modifikovati ograničenja nametnuta na funkcionisanje skripta.

- Korisnicima VPN usluga zabranjeno korišćenje mrežnih robota i drugih specijalizovanih programa; korišćenje interneta nedozvoljenim metodom, kao i prenositi na Beowebnet odgovornost za štetu bilo koje vrste koju je pretrpeo klijent ili treća lica u toku korišćenja usluga; stvarati parazitska opterećenja na softveru, srednje delove mreže u zapreminama većih nego što je neophodno za normalan rad servera kao i dostupnost njihovih pojedinačnih elemenata.

 

Beowebnet ima pravo da suspenduje ili prekine pružanje usluga u celosti ili delimično, u slučaju kršenja ovih pravila kao i predati podatke koji ima na raspolaganju organima za sprovođenje zakona.Je li Vam ovaj odgovor pomogao?

Dodaj među favorite Dodaj među favorite    Ispiši članak Ispiši članak

Takođe pročitajte

Powered by WHMCompleteSolution